Futbol sala

El Barça recupera el lideratge a Badalona

Futbol sala. Els blaugrana, molt efectius, s’imposen a l’Industrias (2-3) en un derbi molt igualat que podria haver caigut de qualsevol banda

En el primer derbi català a l’Olímpic de Badalona, el Barça s’ha imposat per la mínima i ha recuperat el lideratge de la lliga (2-3). L’Industrias, que ha acabat enviant una pilota al pal en el darrer segon, potser ha merescut més durant un partit en què ha generat sobre la porteria de Dídac, però el Barça ha estat més efectiu. Els blaugrana han avisat diverses vegades mitjançant Ferrao només començar, però ha estat Arthur que ha obert la llauna (4’). A partir d’aquí, l’Industrias ha agafat el timó del partit i ha tancat durant uns minuts els blaugrana a la seva pista. Un pal de Pol Pacheco ha estat la opció més clara dels colomencs que, de nou, han vist com el Barça enfocava millor el punt de mira tot i les nombroses ocasions locals. Ferrao ha fet el 2-0 en una jugada embolicada dins l’àrea que el brasiler ha definit a la perfecció.

Només començar la represa, Uri Santos ha fet el gol que havia merescut l’Industrias durant tot el primer temps. Un dels molts ex blaugrana que hi havia a la pista ha picat la pilota per sobre la sortida de Dídac i ha tornat a posar el seu equip dins el partit. Sense massa profunditat ni ocasions clares, l’Industrias ha dominat la possessió i ha tancat els blaugrana dins l’àrea però, li ha faltat un pèl de claredat en els metres finals. I clar; a l’altra àrea, Ferrao ha seguit fent mal en les ocasions que he tingut. S’ha girat davant Mario i ha fet l’1-3 per tornar a colpejar l’Industrias.

No s’ha donat per vençut el conjunt colomenc que ha donat entrada a Ximbinha de porter jugador. L’Industrias ha topat, de nou amb els pals, Dídac s’ha lluit per aguantar el resultat i només un rebot d’Albert Cardona ha estat capaç de retocar el marcador. Aleshores, el Barça ha passat les angúnies que no havia patit fins aleshores, els blaugrana han reculat i Ximbinha ha estavellat una última pilota al pal que hagués suposat el 3-3 i una gerra d’aigua fred pel Barça. No ha estat així i el conjunt blaugrana ha recuperat el lideratge de la lliga en el primer derbi a Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)