Hoquei sobre herba

El Polo fa la trentena

Hoquei sobre herba. El conjunt barceloní supera amb autoritat l’Atlètic Terrassa en una final molt completa i referma l’etiqueta de rei de copes

Polo 3 Atlètic 1

RC POLO DE BARCELONA:Fernández, Cabot, Llorens, De Abadal, Chaves, Casasayas, Alegre, Oliva, Marc Reyné, Lleonart i Rey –onze inicial–, Àlex Reyné, Piera, Romagosa, Baron, Armenteras i Fortuño.ATLÈTIC TERRASSA:Marc Calzada, Pujal, Boltó, Mooij, Dani Malgosa, Parrilla, Andino, Peremiquel, Morera, Quim Malgosa i Joan Tarrés –onze titular–, Jan Malgosa, Van der Horst, Julià, Jordi Calzada, Escudé i Ibáñez.GOLS:1-0 (23’) Fortuño. 2-0 (29’) Marc Reyné. 2-1 (51’) Tarrés. 3-1 (54’) Lleonart.ÀRBITRES:García i Vázquez

El Polo va ampliar ahir la vitrina amb una altra copa. La trentena de la seva història i la cinquena en els darrers set anys. Una gesta a l’abast de molt pocs i que té la signatura del tècnic Carlos García Cuenca, l’entrenador barceloní que va agafar les regnes de l’equip tot just fa set temporades. “Els jugadors han fet una feina fenomenal. Ha estat un cicle magnífic i sempre quedarà el llegat d’aquest equip”, va dir l’entrenador dels de la Diagonal. El partit del conjunt barceloní va ser molt seriós i en cap moment van passar angúnies. Els de la Diagonal van saber tenir a ratlla el potencial ofensiu d’un Atlètic que sempre es va sentir molt incòmode.

L’ordre i el respecte del primer quart van precedir l’embranzida del Polo, que, mitjançant una segona unitat molt jove però àmpliament preparada, va fer molt de mal a un Atlètic despistat. Guille Fortuño va fer el primer aprofitant un desajust en defensa i una gran assistència d’Àlex Reyné. Després d’un penal córner i dues grans aturades de Marc Calzada, Marc Reyné va fer el segon i va fer gran la ferida d’un Atlètic que va retallar distàncies al final del tercer període. Joan Tarrés, que havia aparegut molt menys del que el necessitava l’equip durant el partit, va fer el gol de l’honor d’un conjunt terrassenc que va veure com, de nou, el Polo feia gala del potencial ofensiu en el 3-1. Roc Oliva, que s’enfrontava als seus excompanys, va fer un gest tècnic meravellós per servir la pilota a Xavi Lleonart i aquest va fer el tercer i la sentència. El Polo ja té la trentena.

ELS VESTIDORS

Ha estat un cicle magnífic i sempre quedarà el llegat. Els jugadors han fet una feina fenomenal
Carlos García Cuenca
entrenador del RC POLO
Han estat tres guerres molt dures. Agrada molt, però, quan veus premiada la feina feta
Xavi Lleonart
jugador del RC polo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)