Hoquei sobre herba

El Club de Campo imposa la seva llei a Madrid

Hoquei sobre herba. El totpoderós conjunt madrileny va ser massa escull per un Polo que es va quedar sense gasolina en la final

C. de campo 5 POLO 2

CLUB DE CAMPO:Ruiz, Gutiérrez, Barrios, Zorito, Amparo Gil, Pérez, García, López, Cano, Marquínez i Torres-Quevedo –onze inicial– González-Laguillo, Abajo, Barrios, Figar, Elisa Gil, Medina i Pueche (portera suplent).RC POLO BARCELONA:Garcia, Vices, De Mir, Zaldúa, Inés Fanlo, Bruinsma, Darnay, Verbruggen, Segú, Madurga i Laurito –onze incial– Clara Fanlo, Forns, Guilera, Guerrero, i Regue.GOLS:1-0 (7’) Barrios. 1-1 (9’) Zaldúa. 2-1 (11’) Maria López. 3-1 (38’) Maria López. 4-1 (42’) Bego García. 5-1 (45’) Abajo. 5-2 (49’) Verbruggen.ÀRBITRE:Ribó i Romero.

El Polo va tornar, ahir, a una final de la copa quatre anys després, però el Club de Campo va ser massa escull. El totpoderós conjunt madrileny va alçar la seva 14a copa, la 4a consecutiva, gràcies en bona part a un tercer quart demolidor. Tres gols només començar el període van ser determinants per sentenciar un equip que, ahir, va plantar molta cara durant mitja hora però que es van quedar sense gasolina.

Els gols d’Isa Zaldúa i de Marlies Verbruggen van ser insuficients per alçar el títol que es va endur el Club de Campo tot i la magnífica copa que ha fet l’equip de Fabri Demarchi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)