Surf de neu

Castellet: “Ha estat la millor temporada de la meva carrera”

Surf de neu. La 'rider' de Sabadell ha acabat segona en la general de la copa del món de migtub

“Ha estat la millor temporada de la meva carrera fins al dia d’avui, amb uns resultats que a l’inici no esperava arribar a aconseguir, la veritat.” Queralt Castellet ha mostrat aquesta tarda, en un acte promocional a Madrid, la seva satisfacció per la temporada de surf de neu que fa tot just dues setmanes ha tancat. La rider de Sabadell ha acabat segona de la general de la copa del món de migtub, amb una victòria i un segon lloc. “Sento satisfacció i, fins i tot, eufòria per acabar la temporada així”, ha assegurat. Castellet, que el proper 17 de juny farà 30 anys, continua engrescada per continuar la seva carrera i explica que vol provar “nous trucs”: “Ara és el moment d’aprendre’ls i treure’ls, tinc moltíssimes ganes de fer-ho”, recalca.

Aquesta temporada, Castellet també va quedar a una passa de pujar al podi del mundial de migtub de Park City (Estats Units), on va ser quarta, i va acabar segona en els X-Games d’Aspen (Estats Units).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)