Waterpolo

El Zodiac Barceloneta se la juga contra un rival directe

Waterpolo. Un triomf contra el Ferencváros Telekom Budapest (19.15 h) deixaria l’equip mariner a tocar de la final a vuit de la lliga de campions

Després de dues derrotes consecutives en piscines italianes –la del Brescia i la del Pro Recco–, el Zodiac Atlètic Barceloneta mirarà de retrobar-se amb el triomf a casa en la lliga de campions contra el Ferencváros Telekom Budapest, un dels seus rivals directes, per guanyar-se una plaça per a la final a vuit de Hannover. De fet, l’equip català i l’hongarès estan empatats a 19 punts i el partit de la primera volta ja es va resoldre per un ajustat 8-9, en aquest cas favorable als barcelonins. En cas de victòria, el conjunt de Chus Martín fins i tot es podria assegurar un lloc per a la fase final, sempre que perdessin l’Eger i el Dinamo de Moscou a les piscines del Brescia i l’Estrella Roja, respectivament.

El tècnic mariner, Chus Martín, és conscient que els seus jugadors hauran d’oferir la millor versió si volen sortir victoriosos de la piscina de Sant Sebastià. “El Ferencváros és un dels favorits per guanyar la lliga de campions. Tenen jugadors de moltíssima qualitat i haurem d’estar molt concentrats si volem aconseguir la victòria. Tots dos estem empatats i encara no estem classificats per a la final a vuit, així que espero poder oferir un bon partit a l’afició i que ens ajudin a aconseguir tres punts vitals”, subratlla el tècnic de l’Atlètic Barceloneta. El capità Dani López Pinedo sosté: “Ens enfrontem a un dels millors equips d’Europa, però si guanyem estarem molt a prop del primer objectiu de la temporada.” El tècnic del Ferencváros, Zsolt Varga, encara recorda el partit de la primera volta: “El Barceloneta és un dels equips més tàctics de la competició. A Budapest vam perdre els tres punts, així que espero que ara els puguem recuperar.”

LA PRÈVIA

El Ferencváros és un dels favorits al títol, així que haurem d’estar molt concentrats
Chus Martín
entrenador del zodiac cn atlètic barceloneta
El Barceloneta és molt tàctic, però volem recuperar els tres punts que vam perdre a Budapest
Zsolt Varga
entrenador del ferencváros telekom budapest

Waterpolo. Lliga de campions Grup 1

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 Pro Recco 24 8 8 0 0 111 54
2 At. Barceloneta 19 8 6 1 1 92 71
3 Brescia 17 8 5 2 1 70 53
4 Telekom Budapest 13 8 4 1 3 80 63
5 Eger 12 8 4 0 4 86 98
6 Dinamo Moscou 6 8 2 0 6 77 81
7 Steaua 3 8 1 0 7 57 93
8 Crvena Zvezda 0 8 0 0 8 45 105
Darrera actualització: 06-02-2019 21:45:03
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)