El Barceloneta acarona la final a vuit de Hannover

Waterpolo. L’equip mariner, molt sòlid en defensa, marca diferències des de l’inici contra el Ferencváros i es consolida en el tercer lloc de grup

BARCELONETA 8 FERENCVÁROS 5

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo; Famera (1), Granados (1), Munárriz (2 p.), Vrlic, P. Linares, Prieto, Fernández, Tahull, Perrone (1), Mallarach (2), Bustos (1) i M. Linares.FERENCVÁROS TELEKOM BUDAPEST:Vogel; Sedlmayer (2), Kallay, Pohl, Vámos (1), Nemet (1), Nikic (1), Jaksic, Younger, Varga, Jansik, Gor-Nagy i Gardonyi.PARCIALS:3-0, 3-1; 1-2 i 1-2.ÀRBITRES:Margeta i Rakovic.

A tres jornades del final de la fase de grups, el Zodiac Barceloneta ha posat un peu i mig en la final a vuit de Hannover després de superar clarament el Ferencváros Telekom Budapest (8-5), que arribava a la piscina de Sant Sebastià empatat a punts amb el conjunt mariner. A l’hora de la veritat, però, el Barceloneta, molt sòlid en defensa, es va mostrar com un equip més conjuntat i no va fer cap concessió a la constel·lació d’estrelles de la formació magiar.

L’Atlètic Barceloneta va marcar diferències des del primer moment. Dani López Pinedo, a la porteria, i Blai Mallarach, en atac, van ser els protagonistes del primer quart. El capità mariner va marcar territori després d’aturar un penal a Denes Andor Varga i el jugador olotí va anotar dos gols amb dues fuetades amb el braç esquerre marca de la casa. Entremig, Alex Bustos tampoc va perdonar en una jugada de superioritat després d’aprofitar una gran assistència de Felipe Perrone. Un penal executat per Alberto Munárriz, ja en el segon quart, feia més gran l’avantatge local (4-0). El Ferencváros va necessitar gairebé deu minuts per veure porteria, per mitjà de Sedlmayer, en la tercera superioritat hongaresa. Chus Martín va demanar temps mort per ajustar certes imprecisions ofensives i el seu equip va respondre amb dues dianes més: Famera, a boca de canó en una altra superioritat, i Perrone en un contraatac magistral (6-1).

El parcial del tercer quart, amb un únic gol d’Álvaro Granados en superioritat, va ser favorable al Ferencváros (1-2). En tot cas, el Barceloneta entrava en els últims vuit minuts amb quatre gols d’avantatge (7-3). Amb el partit decidit, el conjunt hongarès va aprofitar l’últim quart per maquillar el resultat amb un altre parcial d’1-2. L’últim gol mariner va ser obra de Munárriz, el segon de penal.