Handbol

El Barça, a tota velocitat

Handbol. El conjunt blaugrana passa el corró i supera el Puente Genil a còpia de contraatacs i avui es jugarà l’accés a la final de copa contra el Logronyo la Rioja (19.30 h), el botxí del Guadalajara

barça lassa 39 puente genil 21

BARÇA LASSA:Gonzalo; Entrerríos, Ariño (4), N’Guessan (6), Aleix Gómez (7, 3 p.), Dolenec (2), Fàbregas (4)–set inicial–; Möller (p.s.), Tomàs (4), Sorhaindo (3), Andersson (1), Petrus, Mem (2), Duarte (1), Ilic (5) i Pálmarsson.ANGEL XIMENEZ AVIA PUENTE GENIL:Léonard; Costa (2, 1 p.), Barros (1), Castro (3), Rudovic (2), Domenech (3), Alonso (3, 1 p.) –set inicial–; Jiménez, Cuenca (1), Tua (2), Juanlu Moyano (1), Chispi (1), Chaparro (2), Martín i De Hita (p.s.).PARCIALS:3-2, 6-2, 7-5, 11-8, 13-10, 17-10; 19-10, 24-12, 28-16, 31-17, 34-19 i 39-21.ÀRBITRES:Ruiz i Macias. Exclusions: Ariño (11’), Ilic (13’), Sorhaindo (17’) i Andersson (24’), per part del Barça; i Domenech (20’), Alonso (24’) i Castro (47’), per part del Puente Genil.

El Barça Lassa va passar el corró contra el Puente Genil en un exercici de màxima solvència, i avui es jugarà l’accés a la final de copa contra el Logronyo la Rioja (19.30 h, per Esport 3), l’únic equip que li ha pogut esgarrapar un punt en la lliga Asobal aquesta temporada. L’equip de la Rioja es va desfer del Quabit Guadalajara (33-26) en el segon partit de la jornada al pavelló Pitiu Rochel d’Alacant.

Tot i el 6-2 inicial, al Barça li va faltar continuïtat per escapar-se en el marcador. Algunes pèrdues de pilota, les exclusions i les aturades d’Adrian Leonard Lombes van donar vida al Puente Genil, que va mantenir un resultat ajustat durant bona part del primer temps (12-10 al 23’). En els últims set minuts, però, el Barça va pujar un graó en el balanç defensiu, Gonzalo va abaixar la persiana a la porteria, i a còpia de contraatacs i amb una canonada final de Lasse Andersson va tancar el primer acte amb un parcial prou contundent (17-10).

Després de la represa, l’equip andalús va allargar la sequera anotadora durant 5 minuts més (19-10). El Barça mantenia un altíssim ritme de joc, sense parar de córrer, mentre que el Puente Genil intentava tot el contrari. Alentia el joc i allargava al màxim les possessions. En tot cas, el partit se li va fer etern i va acabar encaixant un càstig de consideració. Tot i els 39 gols, el guardó de jugador més valuós del partit va ser per al porter Gonzalo Pérez de Vargas.

LES REACCIONS

Al principi hem fallat alguns llançaments clars, però quan hem enllaçat tres o quatre bones defenses hem pogut sortir al contraatac. Penso que hem demostrat un bon nivell
Xavi Pascual
ENTRENADOR DEL BARÇA LASSA
Hem vingut aquí per jugar la final, i per això demà [per avui] hem de guanyar el Logronyo, que sembla l’equip en més bona forma
Xavi Pascual
ENTRENADOR DEL BARÇA LASSA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)