Handbol

El Bordils fa mèrits per guanyar, però acaba empatant contra el Torrelavega

Handbol. La mala gestió dels tres últims atacs l’ha apartat de la victòria i el dos punts contra un dels equips més potents de la categoria

Una mala gestió dels tres últims atacs ha evitat que el Bordils s’hagi endut els dos punts contra un dels equips potents de la categoria, el Torrelavega. L’equip de Sergi Catarain, però, ha assolit un valuós empat (21-21) després de la victòria de la setmana passada a domicili.

El Bordils ha fet mèrits de sobres per aconseguir la victòria contra l’equip cantàbric. Ha sortit en tromba en cada part i ha portat el domini contra un rival que, en cap moment, s’ha posat davant en el marcador. En el primer temps, Esteve Ferrer i Marc Canyigueral, tant individualment com en aliança, s’han carregat l’equip a l’esquena amb els seus gols, mentre que l’estratègia de Cata ha servit per frenar José Carlos Hernández, màxim golejador de la categoria (176 gols). El Bordils ha arribat a tenir cinc gols d’avantatge (11-6), però el Torrelavega ha equilibrat la balança al descans (13-13).

Un altre inici de part fulgurant ha dut el Bordils als quatre gols de diferència (17-13, 37’). Els cantàbrics, amb un Hernández cada cop més afinat, s’han anat acostant, per bé que Jordi González, altre cop excel·lent entre els tres pals (15 aturades), ha evitat que el Bordils perdés el domini. Ha estat després de dues aturades consecutives de Jordi –a 3’ del final– que el Bordils ha desaprofitat, amb 21-19, un atac per marxar de tres. Una falta en atac d’Esteve ha provocat la ràpida reacció del Torrelavega, que ha anotat per mitjà d’Hernández (21-20). El mateix Hernández ha fet el gol de l’empat en la jugada següent. El Bordils ha fet males eleccions en els seus últims atacs i ja no ha pogut anotar. Amb 13 segons, el Torrelavega encara ha tingut una pilota per guanyar, però no ha fet entrar la pilota entre els tres pals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)