El Barça s’imposa al Conca en la final de Copa (34-18)

Handbol. Els de Xavi Pascual han passat per sobra de l’equip manxec en el segon temps i ja encadenen sis temporades consecutives guanyant tots els títols de les competicions espanyoles

El Barça Lassa ha guanyat la final de copa contra el Conca (34-18) i ja encadena sis temporades consecutives guanyant tots els títols de les competicions espanyoles. L’equip blaugrana eixampla el seu palmarès en aquesta competició fins als 23 títols.

Els de Xavi Pascual han clavat una pallissa de campionat a l’equip manxec, però no ha estat fins al segon temps en què ha aconseguit posar distància respecte del seu rival. De fet, en el primer temps, el Conca s’ha mostrat molt competitiu i ha arribat a tenir un avantatge amb el 3-4 (8’), sobretot per l’eficàcia del seu porter, Maciel, que en el primer parcial ja duia quatre aturades. Aleix Gómez, amb dos gols ràpids, ha recuperat el domini per al Barça, que no ha trobat la fórmula per obrir avantatge en el marcador. La dura defensa del Conca ha donat resultat i li ha permès conservar desavantatges curtes. Només en el últims minuts abans del descans, fent un bon ús de les contres, el Barça ha aconseguit marxar de quatre gols (16-12).

La segona meitat no ha tingut res a veure amb la primera. El partit ha quedat trencat de seguida amb l’enorme efectivitat del Barça, que ha tret or de les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas i de la sortida als contracops. Un parcial de 10-2 (26-14, 41’) ha deixat la victòria i el títol segellats. El Conca ha abaixat el braços i el Barça ha acabat el partit amb passejada.