Rugbi

Els Gòtics i el Barça B jugaran la final de la divisió d’honor catalana

Rugbi. El títol es decidirà dissabte a la Foixarda després de les victòries dels equips de la ciutat de Barcelona contra el CEU (16-10) i el Sitges (17-22)

El campió de la principal lliga catalana serà barceloní. El Gòtics i el segon equip del Barça són els flamants finalistes de la civisió d’honor Vueling després de superar amb patiment les semifinals disputades a Martorell. El títol es decidirà dissabte que ve a la Foixarda a les 11h del matí.

El primer equip en aconseguir el bitllet per a la gran final va ser el Gòtics. L’ambiciós conjunt blau va saber aprofitar les seves opcions en atac en un enfrontament molt travat contra el CEU (16-10).

Tres cops de càstig de Ramon Díaz i un assaig del jove Rafa Nogales van donar l’avantatge al Gòtics, però el CEU va posar emoció al tram final amb els assajos d’Eric Alsina i Niall Farrell que apropaven els del Sitari fins el 16-10. Sabent patir, el Gòtics va defensar l’avantatge i es van classificar per primera vegada per a la final de la DHC Vueling.

La segona semifinal va oferir un enfrontament més obert. Tant el Sitges (vigent campió) com el Barça “Blau” van plantejar un partit valent en atac, buscant els espais en la defensa rival des de totes les parts del camp.

Amb dos assajos per banda, tan sols el cop de càstig del sitgetà Allan Stronati va trencar l’igualada al descans, que arribava amb un 17-14. A la segona meitat una targeta vermella va obligar el Sitges a jugar amb un menys durant mitja hora i el Barça ho va aprofitar, primer amb un cop de càstig de Matías González i a les acaballes amb un assaig de Pere Clarà que els donava el triomf per 17- 22.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)