Ciclisme

Schachmann, el primer líder al País Basc

Ciclisme. L’alemany va arriscar més que els favorits en la baixada al coll d’Antio en una contrarellotge curta però molt exigent

L’alemany Max Schachmann (Bora) es va imposar en la contrarellotge inaugural de la volta al País Basc, que es va disputar Zumarraga. Schachmann va fer valer la seva potència i va arriscar més que ningú en la baixada al coll d’Antio, amb revolts xops, situada gairebé al mig del recorregut (11,3 km). El campió colombià de contrarellotge, Daniel Martínez (EF), es va quedar a nou segons de l’alemany i el van seguir pràcticament tots els favorits per a la general, Michael Kwiatkowski (Sky), a 10 segons; Julian Alaphilippe (Quick Step), 12, i Adam Yates (Mitchelton-Scott), a 16. El que va sortir més mal parat va ser Mikel Landa (Movistar), que va cedir 54 segons. David de la Cruz (Sky), per la seva banda, va perdre més d’un minut (1:03). L’etapa d’avui (Zumarraga-Gorraiz) és idònia per a les escapades.

1a etapa (11,3 km) i general
1r. M. Schachmann (Bora) 17:10
2n. D. Martínez (EF) a 0:09
3r. M. Kwiatkowski (Sky) a 0:10
4t. J. Alaphilippe (Quick Step) a 0:12
5è. A. Yates (Mitchelton-Scott) a 0:16
41è. D. De la Cruz (Sky) a 1:03
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)