Futbol sala

El Barça es veurà les cares amb l’Inter en la copa del Rei

Futbol sala. Els blaugrana estrenaran el format de final a quatre amb els madrilenys en el que serà una final anticipada a Ciudad Real

El sorteig de la final a quatre de la copa del Rei ha estat capritxós. El Barça Lassa i el Movistar Inter es veuran les cares en les semifinals que es disputaran el dissabte 4 de maig al Quijote Arena de Ciudad Real. L’altra semifinal la disputaran l’Aspil Vida Ribera Navarra i el Jaén Paraíso Interior. En la novena copa del Rei de la història del futbol sala estatal –la primera que acaba en format de final a quatre en una mateixa seu– el Barça i el Movistar Inter protagonitzaran una final anticipada. Els blaugrana, grans dominadors del palmarès de la competició amb cinc títols, buscaran un lloc en la final contra un conjunt que només ha aixecat la copa una vegada. Va ser el 2015, a la ciutat d’Águilas, contra el Marfil Santa Coloma. El Barça ja sap què és guanyar aquesta temporada els madrilenys: fa tot just una setmana, els catalans van vèncer 1-2 a Torrejón amb gols de Leo Santana i Arthur. Serà, a més, l’onzena vegada que els dos conjunts es vegin les cares en aquesta competició. El balanç és favorable als blaugrana, que han guanyat cinc partits dels deu que han disputat, per només dos triomfs dels madrilenys. La resta, empats. De fet, el Barça va eliminar el Movistar Inter en les semifinals de la temporada anterior empatant tant en el partit d’anada com en el de la tornada a Torrejón i pel valor doble dels gols camp contrari.

Sergio Lozano, cautelós

El capità blaugrana, present en el sorteig de la final four de la copa del Rei, ha assegurat que el conjunt blaugrana treballarà molt per intentar ser a la final. “Encara que l’Inter no estigui en el seu millor moment, sempre és complicat. Les últimes finals ens les han guanyat”, ha comentat el capità.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)