Ciclisme

Alaphilippe, en estat de gràcia

Ciclisme. El francès fa valer la seva velocitat terminal en la pujada final de la segona etapa del País Basc i se situa a cinc segons del líder

Julian Alaphilippe (Deuceninck-Quick Step) no ha perdonat els seus rivals en l’arribada de la segona etapa de la volta al País Basc (Zumarraga-Gorraiz, 149,5 km). La pujada final era idònia per al francès, que amb la d’avui ja acumula sis victòries aquest curs, incloses les clàssiques Milà-San Remo i Strade Bianchi.

Gràcies al triomf i a la bonificació Alaphilippe s’ha situat a només cincs segons del líder, l’alemany Max Schachmann. Tots els favorits han patit de valent en una jornada amb trams de terra situats estratègicament per posar en dificultats el pilot. El més mal parat de tots ha estat Adam Yates (Mitchelton-Scott), que ha punxat a 15 km i ha acabat cedint gairebé dos minuts. David de la Cruz (Sky) també ha cedit terreny: 1:31.

Demà hi ha un altre final amb pujada, a Estibaliz, amb 500 m idonis per a Alaphilippe, que intentarà vestir-se de líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)