Natació

Vall, lluny de la mínima mundialista en les semifinals de 100 m braça

Natació. En les eliminatòries havia nedat en 1:07.40, però en la sessió de tarda no ha pogut assolir el seu objectiu amb un registre més lent (1:07.93)

Jessica Vall (CN Sant Andreu), que en la sessió matinal del campionat d’Espanya havia segellat la mínima per al mundial de Gwangju (Corea del Sud) en les eliminatòries dels 100 m braça (1:07.40), s’ha quedat lluny del seu objectiu en les semifinals i no ha pogut passar de 1:07.93. El registre que li reclamava la federació espanyola a la piscina Can Llong de Sabadell és de 1:07.07. En tot cas, la nedadora del Sant Andreu serà demà la gran favorita per alçar-se amb el títol en la final. Marina García (CN Sabadell), que ahir es va guanyar el bitllet mundialista en els 200 m braça, s’ha imposat en la segona semifinal amb 1:09.27, més lenta també que en les eliminatòries (1:09.18).

Pel que fa a la representació catalana, la jornada no ha proporcionat més mínimes per al mundial absolut. De totes maneres, Mireia Belmonte ha engrossit el seu palmarès i ha segellat el seu cinquè títol del campionat en vèncer en els 200 m estils (2:14.41), per davant de la mallorquina Catalina Corró (CN Sabadell) i l’andalusa Alba Vázquez (Colombino), segones ex-aequo (2:15.93). Judit Ignacio (CN Sabadell) ha allargat la seva supremacia en els 100 m papallona amb un registre per sota del minut (59.92) i la castelloneca Lidón Muñoz (Sant Andreu) ha ratificat la seva condició de nedadora més ràpida del campionat amb el primer lloc en els 50 m lliure (25.49).

En l’única final matinal, l’extremeny del CN Terrassa Miguel Duran s’ha imposat en els 800 m (8:00.92), per davant del granollerí Albert Escrits (CN Sant Andreu), segon amb 8:03.08.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)