Patinatge

Neix Will, la mascota dels World Roller Games 2019

Patinatge.

Will, la mascota dels World Roller Games Barcelona 2019, s’ha donat a conèixer oficialment a menys de cent dies per a la celebració de l’esdeveniment més gran de roller i skate del món. Dissenyada pel creatiu gallec Anxo Amarelle, Will neix de la combinació de la passió i l’acció, o el que és el mateix, de la unió d’una roda i un cor. Sota un cos robòtic, llueix una imatge moderna i tecnològica. L’original i impactant mascota de Barcelona 2019 ve carregada d’energia per a dur a terme dues grans comeses: descobrir i inspirar.

Descobrir des de l’emoció que transmeten els esports de roda petita i l’esperit dels seus esportistes, que prendran part en els onze campionats del món del 4 al 14 de juliol i que convertiran Barcelona en la capital del esports de la roda petita..

Will, el seu representant, ajudarà els afeccionats a conèixer millor les onze disciplines que formen part dels WRG2019. Un univers fet d’esforç, superació, rebel·lia, lluita, aventura, dedicació, acció, delicadesa i emoció dels qui ho practiquen. Un esdeveniment vibrant, innovador i cosmopolita que aplegarà prop de 4.000 atletes de tot el món.

A més, Will vol inspirar i contagiar la seva passió per l’esport a tots i totes. I és que aquesta moderna mascota no només està dissenyada per a ser capaç de practicar tots els roller sports, sinó que el patinatge és també el seu estil de vida. Will vol reivindicar aquests esports minoritaris i exaltar-los, ja que a més de competició, són també una activitat a l’aire lliure entre amics i família, una nova forma de moure’s per la ciutat més amable amb el medi ambient, un hàbit saludable i, per descomptat, molta diversió.

Per tot això, ha estat creada amb un caràcter molt especial. La seva missió és la de donar una major visibilitat als World Roller Games 2019 i contribuir al fet que aquest esdeveniment arribi a un gran nombre de persones. Gràcies a la seva imatge trencadora i a la seva forta personalitat, es convertirà sens dubte en un dels personatges més coneguts de Barcelona aquest estiu.

Barcelona viurà del 4 al 14 de juliol l’esdeveniment mundial de roller sports més important: els WRG; el nou format de competició que integra els campionats del món de les diferents disciplines del patinatge regulades per World Skate. Més de 4.000 atletes de tot el món, competiran en modalitats tan dispars com alpí, artístic, roller freestyle, descens, inline Freestyle, hoquei en línia, hoquei sobre patins, roller derby, patinet, skateboard i velocitat per veure’s proclamats com els millors del món..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)