Ciclisme

Jon Izagirre guanya la volta al País Basc en l’última etapa

Ciclisme. Buchmann, el líder, no pot controlar l’escapada que decideix la cursa i queda fora del podi per una errada en el darrer revolt

El basc Joan Izagirre (Astana) ha guanyat la volta al País Basc en la darrera etapa. El líder, l’alemany Emanuel Buchmann (Bora), no ha pogut controlar l’escapada bona de cinc corredors que al final ha decidit el triomf d’etapa i de la general, ja que tres dels seus integrants han ocupat les tres places del podi. La victòria d’etapa ha sigut pel britànic Adam Yates (Mitchelton) i darrera seu han entrat l’irlandès Dan Martín (Emirates), el suís Jakob Fuglsang (Astana) i Joan Izagirre, i s’han assegurat el podi.

Emanuel Buchmann ha defensat el seu lideratge fins al final, i hauria pogut mantenir una plaça en el podi si en el darrer revolt no hagués agafat la desviació dels cotxes i les motos, perdent més de quinze segons. Jon Izagirre ha aconseguit la victòria en la general amb 29 segons d’avantatge sobre Dan Martin, mentre que Jakob Fuglsang s’ha quedat a 36. El fins ara líder, ha baixat a la quarta posició a 43 segons del campió i a només set del podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)