Ciclisme

Philippe Gilbert guanya la París-Roubaix

Ciclisme. Ha superat en l’esprint el jove alemany Pollit després de deixar enrere Sagan

El belga Philippe Gilbert (36 anys, Deceuninck - Quick Step) ha obtingut una merescuda victòria en la París-Roubaix, el cinquè monument de la seva carrera després a la volta a Llombardia (2009 i 2010), la volta a Flandes (2017) i la Lieja-Bastogne-Lieja (2011). Gilbert ha derrotat en l’esprint del velòdrom de Roubaix el jove alemany Nils Politt (Katuixa), que ha estat la revelació del dia.

Gilbert ha atacat a més de 40 quilòmetres de l’arribada, després del tram empedrat de Mons-en-Pevele, i ha obligat la resta de favorits a posicionar-se. Peter Sagan (Bora), vencedor del 2018, Wout van Aert (Jumbo-Visma), Sep Vanmarcke (EF), el mateix Politt, i Yves Lampaert, company de Gilbert, han marxat amb força cap endavant superant els últims trams de llambordes. A una dotzena de quilòmetres de l’arribada Politt, tot i el desgast acumulat i la seva inexperiència, ha fet el moviment definitiu que ha deixat Sagan tocat i enfonsat. El gegant teutònic ha volat cap a la meta. Només Gilbert ha pogut enganxar-s’hi per rematar-lo en els metres finals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)