Handbol

El Barça, a punt per al repte europeu (35-26)

Handbol. L’equip de Pascual sotmet l’Anaitasuna al Palau abans dels quarts de final de la Champions contra el Nantes

El Barça Lassa ha sumat una nova victòria a la lliga Asobal, en la qual ja té el títol assegurat, en un partit avançat contra l’Anaitasuna (35-26), equip situat a la zona mitja de la taula. Tant l’entrenador, Xavi Pascual, com els jugadors s’han pres el partit com un test de qualitat pel transcendent partit de dimecres vinent a Nantes, l’anada dels quarts de final de la lliga de campions. De fet, Ariño i N’Guessan van descansar.

Al descans l’equip blaugrana ja manava 16-11 i en la segona les rotacions no han afectat al ritme del joc. Dika Mem i Àlex Gómez (6 gols cadascun) han estat els màxims golejadors, però els veterans Raúl Entrerríos i Víctor Tomàs també han demostrat estar en un bon moment físic.. L’exblaugana Pere Vaquer (4 de 5) ha fet un bon partit en el seu retorn al Palau.

Abans del matx els jugadors del Barça han ofert el trofeu de la copa –un dels sis títols oficials que ja ha aconseguit l’equip– a l’afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)