Waterpolo

Lluitarà pel cinquè títol

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell s’imposa sense problemes al Plebiscito Pàdua italià i aquest migdia (13.15 h, Esport 3) disputarà la final de l’Eurolliga femenina contra l’Olympiacòs grec

PÀDUA 5 SABADELL 8

PLEBISCITO PÀDUA:Teani, Savioli, Barzon (3), Meggiato, Millo, Dario i Grab (1) –equip inicial; Gottardo, Queirolo (1), Casson, Ramalli i Armit.ASTRALPOOL SABADELL:Ester, Mati Ortiz, Bea Ortiz (1), Steffens (3), Maica García (1), Forca (2) i Domenech (1) –equip inicial–; Anni Espar, Cordobés, Neushul, Leitón i Gisel·la Farré.PARCIALS:1-1, 2-4, 1-3 i 1-0.ÀRBITRES:G. Varkonyi (Hongria) i Segei Naumov (Rússia). Van excloure definitivament Bea Ortiz.

L’Astralpool Sabadell es va classificar per a la final de l’Eurolliga femenina en derrotar per 5-8 el Plebiscito Pàdua italià en la segona semifinal de la final a quatre que s’està disputant a la seva piscina de Can Llong. El conjunt vallesà lluitarà aquest migdia (13.15 h, Esport 3), per guanyar el seu cinquè títol, contra l’Olympiacòs grec, en la seva setena final de la història. La final d’avui ja té un precedent, i serà la repetició de la que es va disputar l’any 2015, i en què el conjunt grec es va imposar a les sabadellenques per un ajustat resultat de 10-9. El conjunt grec i el sabadellenc són els dos últims subcampions de l’Eurolliga femenina. L’Olympiacòs va perdre la final de fa dos anys contra el Kirixi rus (7-6), i el Sabadell va caure en els penals (8-8 i 5-4) contra el mateix conjunt rus l’any passat.

Bones defenses

El Plebiscito Pàdua va situar una forta defensa dins la piscina des de l’inici del partit, i el Sabadell es va veure obligat a treure profit dels seus contraatacs per poder marcar els primers gols. La capitana Olga Domènech va inaugurar el marcador i es va arribar al final del primer quart amb un 1-1 en el marcador. Dos gols seguits de contraatac en l’inici del segon període marcats per Judith Forca i Bea Ortiz van començar a obrir el partit (1-3). L’eficàcia de Maggie Steffens en atac va respondre a l’encert golejador de les italianes i es va arribar al descans amb un 3-5 per a les vallesanes.

Al començament de la segona meitat, el Sabadell va tornar a fer dos gols seguits, gràcies a Maggie Steffens i Judith Forca, i va arribar al seu màxim avantatge de tot el partit amb el 3-7. El pas a la final va quedar encarrilat però no es va poder acabar de tancar. Les italianes van continuar defensant bé i treien profit de les jugades de superioritat per marcar gols. Maica Garcia, molt marcada en la seva posició de boia, es va poder estrenar en un contraatac i va situar el 4-8 en el marcador amb el qual es va arribar al final del tercer quart. El conjunt vallesà no va estar del tot encertat en l’últim període i va desaprofitar algunes ocasions clares en atac. El Pàdua va fer un gol i es va imposar en els darrers vuit minuts, però la classificació per a la final del Sabadell no va perillar en cap moment.

El Pàdua és un equip molt bo defensivament, ens ha plantejat problemes, i a poc a poc els hem superat
Quan hem agafat tres gols d’avantatge, hem estat més tranquils. Ara, a competir en la final
David Palma
ENTRENADOR DEL SABADELL

L’Olympiacòs venç en el duel grec (7-8)

L’Olympiacòs es va convertir en el primer finalista de l’Eurolliga en derrotar en la primera semifinal el Vouliagmeni per un ajustat 7-8. El duel entre els conjunts grecs va ser molt disputat al llarg de tot el partit, i es va arribar al descans amb un 4-4, després dels dos primers quarts empatats a dos gols. L’Olympiacòs va aconseguir un parcial de 0-3 en el tercer quart i va situar un 5-7 al seu favor que va saber mantenir fins al final i emportar-se la victòria i la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)