Gran remuntada i cinquè títol de l’Astralpool Sabadell en l’Eurolliga

Waterpolo. Les vallesanes superen un 8-11 en contra i amb un parcial de 5-0 en els darrers cinc minuts s’emporten la victòria per 13-11 davant un potent Olympiacòs

El desitjat i esperat cinquè títol de l’Eurolliga de l’Astralpool Sabadell ha arribat i ho ha fet d’una manera impressionant, remuntant un partit que semblava perdut. Les sabadellenques han arribat a perdre per 8-11 a falta de cinc minuts, però a partir d’aquí han mostrat tot el seu potencial a dins la piscina, han fet un parcial de 5-0 i s’han emportat la victòria i el títol davant un potent Olympiacòs grec que ha anat per davant del marcador pràcticament tot el partit.

El Sabadell no ha iniciat be el partit i ha encaixat un 0-2 en els primers minuts. L’enfrontament s’ha anivellat però el conjunt local mai ha aconseguit posant-se per davant en la primera meitat i s’ha arribat al descans amb un empat, 6-6. Fins al minut cinc del tercer quart el Sabadell no s’ha posat per davant en el marcador amb el 8-7. L’Olympiacòs però ha reaccionat i amb quatre gols seguits s’ha distanciat fins el 8-11 que semblava que sentenciava el partit. El Sabadell ha seguit creient en les seves forces i la seva qualitat i amb una remuntada espectacular ha donat la volta al partit i s’ha emportat el cinquè títol.