Ciclisme

Becking i Lechner guanyen la Volcat BTT

Ciclisme. La quinzena edició de la cursa per etapes s’ha disputat per primer cop en quatre dies per complir amb la normativa UCI

Hans Becking (DMT) i Eva Lechner (Torpado Südtirol) són els vencedors de la quinzena Volcat BTT, que ha acabat avui després de quatre etapes per primer cop, per complir amb el canvi normatiu de la UCI i les proves els punts de les quals són vàlids per als seus rànquings; amb 32 quilòmetres i 850 metres de desnivell positiu acumulat.

El campió holandès es va posar líder en la primera etapa i, des de llavors, ha mantingut el primer lloc mentre el campió de Rússia Alexey Medvedev (Taddei) , descartat en la jornada inaugural, anava enllaçant victòries parcials. En la categoria femenina Lechner s’ha imposat en les quatre etapes, avui amb un marge de 39 segons respecte Janika Loiv (Hawaii), segona a la general.

Peeter Pruus (Torpado) i JOsé Dias (DMT) han pujat al podi masculí mentre el femení l’ha tancat Elena Gaddoni (Taddei). Més de mig miler de participants han completat les quatre etapes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)