Waterpolo

Perilla la continuïtat de les nord-americanes Neushul i Steffens al CN Sabadell

Waterpolo. El club les vol retenir però la federació dels EUA les podria reclamar tota la temporada 2019/20 per preparar els Jocs Olímpics de Tòquio

Les jugadores nord-americanes Kiley Neushul i Maggie Steffens tenen molt complicat continuar al CN Sabadell, que dissabte va aixecar la seva cinquena eurolliga, la propera temporada. La federació del seu país probablement les obligarà a mantenir-se concentrades als EUA per preparar la cita olímpica de Tòquio 2020, en què les dues jugadores tenen pràcticament una plaça assegurada. Les nord-americanes ja van ser campiones olímpiques el 2012 a Londres i el 2016 a Rio. Serien dues baixes de pes per a David Palma. Neushul , que només ha jugat a Europa aquesta temporada, va ser la màxima golejadora de la final contra l’Olympiacòs (4 gols) i Steffens va ser clau no només en atac (1 gol i assistències decisives), sinó també en la defensa sobre les boies gregues. Amb tot, el president del club, Claudi Martí, no renuncia a trobar la fórmula perquè les dues jugadores continuïn a l’equip, ni que sigui només en competició europea. Steffens va ser nomenada millor jugadora del món el 2012 i el 2014. Tant ella com Neushul van aixecar dissabte la seva primera Champions femenina.

El president hi afegeix, en qualsevol cas, que tant si es queden com si finalment no poden continuar el club reforçarà l’equip perquè pugui lluitar una vegada més pel gran ceptre europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)