Tennis

Ramos cau contra el rus Medvedev en el Barcelona Open Banc Sabadell

Tennis.

El mataroní Albert Ramos no ha pogut contrarestar la qualitat del rus Daniil Medvedev (7) i ha perdut els setzens de final del Barcelona Open Banc Sabadell per 6-3, 2-6 i 6-1 en una hora i 49 minuts. El català ha jugat un segon set de gran nivell, remuntant quan perdia per 2-0 i un break avall i clavant unparfcial de 0-6 al seu qualificat rival. S’ha espolsat la pressió i ha endossat tres trencaments seguits al rus, que s’ha descentrat totalment davant l’allau de cops profunds del català, que ha guanyat el sisè i el setè jocs en blanc. Pressionat, Medvedev ha perdut la solidesa que havia exhibit en el primer acte, en el qual havia demostrat a bastament perquè és el 14è de l’ATP i ha justificat plenament les recents semifinals a Montecarlo. Ramos ha estat dins del partit fins que ha cedit de nou el servei en el quart joc del tercer set (3-1).

Per un altre costat, l’italià Fabio Fognini, campió diumenge passat al Masters 1000 de Montecarlo, ha confirmat avui la seva retirada del torneig. El seu lloc l’ha ocupat l’andalús Roberto Carballés, que s’enfronta a l’alacantí Nikola Khun. En el primer torn de la central, el jove canadenc Felix Auger-Aliassime ha derrotat el tunisià Malek Jaziri per 6-3, 7-6 (7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)