El KH-7 Granollers perd en els quarts de final de la copa femenina (21-25)

Handbol. Les vallesanes s’han vist superades per l’Aula de Valladolid en la segona meitat després d’un primer temps anivellat

El KH-7 Granollers ha perdut en els quarts de final de la copa femenina contra l’Aula de Valladolid per 21-25 i no s’ha pogut classificar per la semifinal. El conjunt vallesà a disputat tres cops la final a vuit de la copa femenina i en les tres ocasions –els anys 2015, 2017 i en aquest–, s’ha quedat en els quarts. Les jugadores de Robert Cuesta han lluitat en tot moment però, en la segona meitat s’han vist superades per l’Aula que s’ha emportat la victòria.

El partit s’ha iniciat amb domini del Granollers, ha marcat l’1-0 i en el minut 9 guanyava per 5-3. No ha pogut imposar el seu joc i l’enfrontament s’ha anivellat. El conjunt castellà s’ha posat per primer cop per davant en el marcador en el minut 23 amb el 8-9, i s’ha arribat al descans amb un mínim 10-11 per l’Aula.

En la segona meitat el Valladolid ha anat ampliant la seva avantatge sense que el Granollers ho pogués evitar. La portera de l’Aula, Lourdes Guerra, ha estat molt encertada sota els pals i ha fet setze aturades, mentre que en atac Elena Cuadrado ha marcat vuit gols. El Valladolid ha arribat als cinc gols d’avantatge a falta de quatre minuts del final, 18-23 i el partit ha quedat sentenciat. En el Granollers Judith Vizuete i Giulia Guarieiro han marcat sis gols.