Pilota de permanència

Handbol. El Bordils salvarà la categoria si avui (20.30 h) guanya a la pista de l’Agustinos Alacant d’un gol marcant-ne més de 23

El Bordils pot segellar avui (20.30 h) la permanència a la divisió de plata amb una victòria a la pista de l’Agustinos. L’equip valencià és el primer de la zona de permanència, amb quatre punts menys que el Bordils. Amb vuit encara en joc (quatre jornades), el Bordils ha d’ampliar fins a sis punts la diferència amb l’Agustinos, però també li ha de guanyar l’average. En el partit de la primera volta al Blanc i Verd, els de Sergi Catarain van perdre d’un gol (22-23). Això els obliga a guanyar a la pista alacantina de dos gols, o també en faria prou guanyant d’un però amb més gols marcats.

L’equip viatja, però, molt minvat físicament. A les nombroses baixes s’hi afegeixen les de Masmiquel i Combis. “Mirarem si l’Arnau pot jugar alguns minuts per donar descans a Xicu i Esteve, que arriben molt ofegats als deu minuts finals”, explica Catarain. De l’Agustinos s’espera un partit intens. Després de tres derrotes consecutives ha de guanyar tres dels quatre partits que li queden si no vol baixar.