Waterpolo

Els quarts de final del ‘play-off’ queden decidits en l’última jornada

Waterpolo. El Quadis Mataró empata amb el Mediterrani, acaba quart la lliga regular i s’enfrontarà al mateix rival amb el factor piscina a favor

La darrera jornada de la lliga regular de la divisió d’honor masculina ha acabat de decidir els dos emparellaments de quarts de final del play-off que faltaven. El Quadis Mataró ha empatat amb el Mediterrani (8-8), ha mantingut la quarta posició que es disputava amb el conjunt barceloní i s’ha assegurat el factor piscina en els quarts de final que jugarà contra el mateix Mediterrani. El Sant Andreu ha empatat amb el Canoe (10-10), ha acabat sisè i jugarà els quarts contra el tercer, el Barcelona Vista. Els enfrontaments entre el Barceloneta i el Canoe i el Terrassa i l’Astralpool Sabadell ja estaven decidits abans d’aquesta darrera jornada.

Els altres resultats dels partits de la jornada han sigut: Concepción-Catalunya 8-18; Echeyde-Barcelona 9-14 i Navarra-Sabadell 8-21 i Terrassa-Barceloneta 4-9. Els primers partits dels quarts de final es disputaran aquest proper dimarts i dimecres. Es disputaran al millor de tres partits.

Els emparellaments
Barceloneta - Canoe
Terrassa - Astralpool Sabadell
Barcelona Vista - Sant Andreu
Quadis Mataró - Mediterrani
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)