Handbol

El Bordils cau clarament a la pista de l’Agustinos (28-22) i li toca esperar

Handbol. Els de Sergi Catarain tenien l’oportunitat de salvar la categoria, però les baixes els han condemnat contra l’equip alacantí

El Bordils haurà d’esperar una setmana més per segellar la permanència a plata. L’equip de Sergi Catarain ha perdut aquest vespre a la pista de l’Agustinos (28-22), un rival directe al qual, forçosament, havia de guanyar per conservar la categoria. I de més gols que en el 22-23 amb què l’equip alacantí es va imposar en la primera volta al Blanc-i-verd.

Molt minvat per les baixes –un autèntic malson per a l’equip aquesta temporada, especialment en els desplaçaments–, el Bordils no ha trobat la forma de competir contra l’equip local, que ben aviat ha aconseguit una bona diferència (10-5, 17’). El Bordils ha marxat al descans sis avall (16-8) i en la represa no ha pogut reaccionar. L’Agustinos ha estat l’amo i senyor del partit també en el segon temps ha assolit diferències de deu gols i ha aconseguit una victòria còmoda.

El Bordils tindrà dissabte que ve una nova oportunitat per aconseguir la permanència. Serà a a casa contra el Cisne (19 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)