Ciclisme

Sylvain Chavanel s’estrena al desert

Ciclisme. BTT. L’ex-professional de carretera, amb 18 Tours disputats, ha guanyat la cinquena etapa de la Titan Desert. Josep Betalú segueix líder

Sylvain Chavanel ha guanyat la cinquena etapa de la Titan Desert, que es tanca demà, després de superar Julen Zubero en l’esprint final a El Jorf i després d’una escapada dels dos corredors a 10 quilòmetres per l’arribada. Josep Betalú i Anna Ramírez, que enllaça quatre victòries parcials seguides, es mantenen al primer lloc de la general. La cursa acaba demà amb 64 quilòmetres d’El Jorf a Maadid.

L’ex-professional de carretera, que va disputar 18 edicions del Tour de França, s’ha imposat en el darrer instant per estrenar el sue compte de victòries en la seva primera presència a la cursa del desert marroquí.

“Havíem quedat que guanyava jo, m’ha enganyat.” ha dit Zubero, enfadat perquè el francès no li havia donat cap relleu en aquesta escapada. “A mi guanyar una etapa em suposa molt més que a ell. Chavanel no necessita guanyar, a mi m’arregla l’any pràcticament” argumentava el segon de l’etapa.

“Estic molt content de descobrir la Titan Desert, és una experiència increïble. He descobert les dunes en les primeres etapes i he patit com molts participants” diu el corredor amb més participacions al Tour, que explicava el moment de l’escapada: “He pogut guanyar l’etapa amb navegació al final evitant una muntanya per l’esquerra mentre el grup de Betalú anava per la dreta. No volia que se m’escapés la victòria i he guanyat a l’esprint.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)