Ciclisme

Doblet català en la Titan Desert de BTT

Ciclisme. Josep Betalú encadena el quart triomf i Anna Ramírez ja en suma tres

Els ciclistes catalans Josep Betalú i Anna Ramírez s’han confirmat avui com els reis de la Titan Desert de BTT al Marroc. L’ampostí ha conquerit el seu quart triomf consecutiu mentre que l’osonenca ja suma tres triomfs en el seu palmarès. En l’última etapa d’avui, disputada entre El Jorf i Maadid (64 km), la victòria ha estat pel tàndem que formen Ignasi Àvila i Joan Font, subcampions olímpics a Rio.

Betalú, de 46 anys, ha arribat segon i ha pogut celebrar el triomf que el converteix en l’autèntic d’una prova que ha arribat a la 14a edició. El domini català en la prova s’ha fet evident amb el segon lloc absolut per a l’exprofessional de carretera de Sant Fruitós del Bages Guillem Muñoz. El podi femení ha estat completament català amb Ramírez, Ramona Gabriel i Núria Picas. Joaquim Rodríguez també ha aconseguit acabar la prova en la seva primera participació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)