Waterpolo

L’Astralpool Sabadell tanca la lliga regular invicte

Waterpolo. En l’última jornada ha superat el Sant Andreu per un ajustat 10-8. Dimecres comencen les semifinals del ‘play-off’ entre el Sabadell-Mediterrani i el Sant Andreu-La Sirena CN Mataró

L’Astralpool CN Sabadell, el flamant campió d’Europa, ha tancat una altra lliga regular impol·luta i aquesta tarda ha superat el Sant Andreu, el seu principal rival, per un ajustat 10-8. Els dos equips han arribat igualats en l’últim quart (7-7) i el conjunt de Javi Aznar ha pres la iniciativa després d’una diana de Paula Crespi. El quadre vallesà no havia dit la seva ultima paraula i dos gols consecutius de Maica Garcia, que n’ha marcat cinc, han capgirat la situació i Bea Ortíz ha signat la sentència definitiva. La Sirena CN Mataró, que ja tenia el tercer lloc assegurat, ha tingut un partit més plàcid contra el Saragossa (7-11), que ha eludit la plaça de promoció de descens tot i l’empat del Madrid Moscardó a Rubí (10-10).

Els emparellaments de semifinals, que ja estaven resols abans d’aquesta jornada, enfrontaran a partir de dimecres el Sabadell contra el Mediterrani, i el Sant Andreu contra la Sirena CN Mataró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)