Patinatge

El Girona guanya el títol europeu i l’Olot és quart

Patinatge artístic. El ‘Bacterium’ de les gironines les porta a la primera medalla d’or continental; les olotines no estaven fora del podi des del 2008

Per primera vegada en la història el CPA Girona va guanyar el títol europeu de grups de xou grans. El seu muntatge Bacterium va superar els altres deu participants i l’equip va pujar al cim del podi la primera vegada que estava entre els tres millors en un europeu. El CPA Olot, que té tretze títols europeus en el seu palmarès, no va poder revalidar el primer lloc que havia ocupat els darrers sis anys i va quedar fora del podi, en la quarta posició.

El Bacterium del conjunt gironí va rebre una puntuació de 133.900, i va superar el Diamante italià i el seu muntatge Through the eyes of a child, que va arribar a 133.400 punts. El Girona, que va patir una caiguda i va rebre una penalització de -0.2, va ser millor en l’apartat tècnic, mentre que el Diamante va obtenir millors puntuacions en l’artístic. Finalment la reproducció dels bacteris gironins va quedar davant de la conquesta de la lluna italiana per un marge força curt, i el CPA Girona es va emportar una merescuda i treballada medalla d’or.

El CPA Olot va fallar amb el seu No em tallis les ales, tal com li havia passat en el català i l’estatal. Les olotines van tenir quatre caigudes, no van tenir sincronitzades les ales i amb 127.000 punts es van situar en la quarta posició. El conjunt olotí havia guanyat els darrers sis campionats d’Europa de manera consecutiva, i té tretze títols. La darrera vegada que no havia ocupat una plaça de podi va ser l’any 2008 –fa onze anys–, quan va ser cinquè. La tercera posició amb 129.600 punts va ser per al Royal Eagles italià i el seu muntatge Por honor. El Patinatge el Masnou amb el seu espectacle Reflexió va finalitzar en cinquena plaça amb 122.000 punts.

En el quartet que es va disputar abans dels grups grans, el Foment Cardoní va guanyar la medalla de bronze amb 124.600 punts i es va quedar a prop del subcampionat, que va ser per al Flying Girls italià amb 124.900. El títol va ser per al Celebrity italià amb 133.700. El Lliçà de Vall va finalitzar en desena posició (107.700).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)