El Kielce i el Vardar certifiquen el bitllet per a la final a 4 de Colònia

Handbol. El conjunt polonès, que defensava 10 gols, ha estat al llindar de l’eliminació a París (35-26). L’equip macedoni també fa bo el resultat de l’anada, tot i perdre contra el Pick Szeged (29-25)

El Kielce i el Vardar han certificat aquesta tarda el bitllet per a la final a quatre de Colònia (1 i 2 de juny), i acompanyaran el Barça Lassa i el Vészprem, que ja havien rematat la feina dissabte. El sorteig de les semifinals s’efectuarà dimarts al matí a Viena.

Tot i els 10 gols de renda del partit d’anada (34-24), el Kielce ha patit de valent per poder salvar l’eliminatòria a la pista del París Saint-Germain (35-26). Amb una efectivitat del 80% i un Nedim Remili desbocat, amb 13 gols, el conjunt parisenc ha arribat a dominar per 11 gols de diferència (31-20) i ha tingut la classificació a la mà durant molts minuts de la segona part. Dues aturades de Vladimir Cupara i els gols de Julen Aginagalde, de penal, i d’Uladzislau Kulesh han aturat l’embranzida parisenca i han segellat la classificació per a l’equip de Talant Duixebàev.

El Vardar tampoc ho ha tingut gens fàcil a la pista del Pick Szeged, tot i la renda de l’anada (31-23). De fet, l’equip hongarès ja havia igualat el desavantatge a la mitja part (17-9) i ha arribat a guanyar per 9 gols de diferència (22-13). L’equip macedoni, però, ha sabut reconduir la situació (29-25) i segellar el bitllet en un final molt tens, amb diverses picabaralles i els dos tècnics espanyols, Roberto García Parrondo i Juan Carlos Pastor discutint acaloradament. Els quatre equips classificats per a Colònia formaven part del mateix grup que el Barça en la fase inicial de la competició.