Handbol

El Barça, emparellat amb el Vardar en la final a quatre de Colònia

Handbol. L’altra semifinal la disputaran el Veszprém i el Kielce. La fase final es disputarà al Lanxess Arena l’1 i 2 de juny

El Barça Lassa ha quedat emparellat amb el Vardar en una de les semifinals de la final a quatre de Colònia, segons el sorteig que s’ha efectuat aquest matí en la mateixa ciutat alemanya. L’altra semifinal la jugaran el Veszprém del vallesà David Davis i el Kielce de Talant Duixebàev. Els quatre equips han jugat aquest any en el mateix grup i per tant hi ha precedents molt recents. El Barça, que va quedar primer de grup, va vèncer en els dos enfrontaments amb el Vardar, tant a domicili (26-30) com en el partit disputat al Palau Blaugrana (34-26). L’equip macedoni, que ara dirigeix Roberto García Parrondo, va ser campió el 2017 i és l’únic que ha pogut repetir participació en la final a quatre de l’any passat. Tot i algunes baixes de relleu i els problemes econòmics de l’entitat, manté jugadors de primer nivell com ara el central Igor Karacic, el gegant letó Dainis Kristopans, o els extrems Ivan Cupic i Timur Dibirov, entre d’altres.

Des de l’organització encara no s’ha precisat l’ordre de les semifinals. En tot cas, els partits es jugaran el dissabte 1 de juny i la gran final el diumenge 2 en el flamant Lanxess Arena, que serà l’escenari d’aquesta final a quatre per desena vegada consecutiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)