El Barça imposa la seva velocitat al Granollers (38-27)

Handbol. L’equip blaugrana continua invicte i els vallesans s’allunyen de les places europees

El Barça Lassa ha resolt el derbi català de la lliga Asobal amb solvència (38-27) i ha allunyat el Fraikin BM Granollers de les places europees. El conjunt blaugrana ha imposat la seva velocitat de vertigen i l’equip vallesà, tot i alguns parcials favorables, s’ha acabat rendint a l’evidència en un partit eminentment ofensiu.

Les sortides al contraatac i la inspiració de Raúl Entrerríos han marcat els primers minuts de joc (8-5). El Fraikin Granollers ha ajustat la defensa i ha aprofitat alguna pèrdua de pilota blaugrana per restablir l’equilibri (10-10). El Barça, però, ha mantingut la seva velocitat de creuer i amb les primeres rotacions ha tornat a fer una estrebada en el marcador. Adrià Figueras trobava fissures enmig de la defensa local, però l’equip de Xavi Pascual penalitzava qualsevol errada i en tres minuts letals ha aconseguit un parcial de 4-0 que l’ha permès arribar a l’equador amb sis gols de renda (21-15).

Després de la represa, les aturades de Kevin Moller –n’ha fet 19 amb un 41% d’encert– han propiciat que el Barça ampliés les diferències fins als 10 gols (25-15). El Granollers ha necessitat més de 9 minuts per veure porteria i el partit ha entrat en una fase amb diferents alternatives, tot i que els blaugrana no han patit mai per la victòria. Figueras, amb 8 dianes, ha estat el màxim golejador del partit, mentre que pel Barça el balanç ofensiu ha estat molt repartit i han destacat Entrerríos (6), Duarte i Ilic (5).