Ciclisme

Roglic comença fort i guanya la primera etapa del Giro

Ciclisme. L’eslovè ha tret 19 segons al britànic Yates i 23 a l’italià Nibali en els 8 quilòmetres de la contrarellotge i és el primer líder de la general

Primoz Roglic (Jumbo Visma) ha iniciat molt fort el Giro i ha guanyat la primera etapa, una contrarellotge de només 8 km amb sortida i arribada a Bolonya. L’eslovè està en un gran moment de forma i ha aconseguit la victòria en les tres voltes que ha disputat aquest 2019. En el Giro no ha volgut esperar per demostrar que és un dels favorits al triomf final i amb un temps de 12:54 ha tret 19 segons al britànic Simon Yates (Mitchelton), i 23 a l’italià Vincenzo Nibali (Bahrain Merida) que ha acabat tercer. Primoz Roglic també ha superat per 28 segons al colombià Miguel Ángel López (Astana), tercer en l’edició de l’any passat, i a l’holandès Tom Dumoulin (Sunweb), guanyador l’any 2017 i segon al 2018. El català Antonio Pedrero (Movistar) ha arribat a 1:30 del guanyador i primer líder de la cursa.

Els 8 km de la contrarellotge no han sigut gens fàcils pels ciclistes ja que després de sis quilòmetres plans han hagut d’afrontar dos més d’un pujada molt forta al turó de Sant Luca, que els ha portat fins la meta. Pràcticament tots els favorits han sortit entre els primers –Doumoulin ha sigut el primer–, i només Yates ho ha fet en les posicions finals. Roglic ha marcat el millor temps tant en la primera part plana com en la dura ascensió i ha presentat les seves credencials al podi final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)