Ciclisme

Ackermann guanya la primera ‘volata’ del Giro

Ciclisme. El campió alemany exhibeix múscul davant els grans esprintadors del pilot, Ewan, Viviani i Gaviria

L’alemany Pascal Ackermann (Bora-hansgrohe) s’ha imposat en la segona etapa del Giro d’Itàlia derrotant en l’esprint final els tres grans favorits per a la victòria aquest diumenge a Fucecchio: Elia Viviani (Deceuninck - Quick Step), Caleb Ewan (Lotto Soudal) i Fernando Gaviria (Emirates). És la primera victòria d’Ackermann (25 anys) en una gran volta, tot i que el jove company de Sagan ja havia donat mostres del seu potencial aquesta temporada amb el triomf en la clàssica del World Tour Eschborn-Frankfurt.

El Bora ha tingut plena confiança en tot moment amb pel seu jove esprintador i ha treballat perquè s’arribés als quilòmetres finals sense escapats.

En la general l’eslovè Primoz Roglic (Jumbo-Visma) manté el mallot rosa malgrat un tímid intent de Tom Dumoulin –5è a 28 segons– a la baixa de San Baronto –port de 4a– a uns 18 km de l’arribada.

L’etapa de demà, entre Vinci i Orbetello (220 km), amb només un port de quarta categoria, també és propícia perquè es visqui una altra arribada massiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)