Patinatge

Elisenda Prat i Artur Balagué (CPA Olot) guanyen l’estatal de parelles artístic

Patinatge artístic. Els representants catalans s’han emportat tres medalles d’or, dues de plata i dues de bronze

Elisenda Prat i Artur Balagué, del CPA Olot, han guanyat el campionat d’Espanya de parelles artístic en la categoria sènior que s’ha disputat a Fuengirola. Els representants catalans han aconseguit un total de tres títols, dues medalla de plata i dues de bronze en les diferents modalitats i categories.

En parelles artístic Elisenda Prat i Artur Balagué han fet un gran programa llarg amb puntuacions de vuit, i han guanyat el títol amb 314,700 punts. En la categoria júnior les tres places de podi han sigut pels catalans. El títol l’ha guanyat Marta Jiménez i pol López del CPA Cerdanyola del Vallès, el segon lloc ha sigut per Anna Mondria i Arnau Domingo (CPA Sentmenat) i el tercer per Mireia Rincón i pol Mur (PA Sant Just).

En la categoria cadet, els actuals subcampions d’Europa Mireia Martínez i Aleix Bou (Arenys de Munt) s’han emportat el títol estatal amb una bona puntuació de 282,800. En la categoria infantil Bruna Talaverón i Lluc Jané (Foment Cardoní) han acabat tercers.

En la modalitat de parelles dansa juvenil Ariadna Vegda i Ager Campmajor (CP TIana) han ocupat la segona posició del podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)