Tennis

Novak Djokovic guanya per tercera vegada el Masters 1.000 de Madrid

Tennis. El número u del mon es mostra superior i derrota per 6-3 i 6-4 a Stefanos Tsitsipas en la final

Novak Djokovic ha fet valer la seva condició de número u del món i primer favorit, i ha guanyat per tercera vegada el Masters 1.000 de Madrid. El serbi s’ha imposat per 6-3 i 6-4 al grec Stefanos Tsitsipas, vuitè cap de sèrie, en una final que ha dominat des de l’inici i ha afegit aquest títol als que es va emportar els anys 2011 i 2016.

Novak Djokovic ha començat molt bé el partit, ha trencat el servei del seu rival en el segon joc i s’ha avançat amb un 3-1. El servi ha jugat molt bé i ha guanyat el primer set per 6-3. La segona màniga ha sigut molt més anivellada i el grec ha plantat cara i ha mantingut el seu servei fins el novè joc. El primer favorit s’ha situat amb un 5-4 i el seu servei per guanyar el partit i el títol. Stefanos Tsitsipas ha seguit lluitant i el servi a necessitat quatre pilotes de partit per aconseguir guanyar el segon set per 6-4 en una hora i trenta dos minuts i emportar-se el títol.

El títol de dobles l’han guanyat l’holandès Jean-Julien Rojes i el romanès Horia Tecau que han superat per 6-2 i 6-3 a l’argentí Diego Schwartzman i a l’austríac Dominic Thiem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)