Més esport

Els Badalona Dracs i les Barberà Rookies, a la final de lliga

Futbol americà. Els badalonins han derrotat el Múrcia Cobras (40-20) en la semifinal masculina i les vallesanes han acabat líders invictes la fase regular femenina

Dos equips catalans s’han classificat per disputar la final de la lliga estatal de futbol americà. En la categoria masculina els Badalona Dracs han guanyat la seva semifinal i lluitaran pel títol contra Las Rozas Black Demons de Madrid, mentre que en la femenina les Barberà Rookies han acabat la fase regular com a líder invictes i disputaran la final contra les segones, el València Firebats.

Els Badalona Dracs disputaran la seva setena final consecutiva, han guanyat el títol en les tres últimes i buscaran la quarta corona seguida. Pels madrilenys aquesta serà la seva primera final de la màxima categoria. La final es jugarà el 25 d’aquest mes a Múrcia. En la semifinal els Dracs han derrotat per 40-20 als Múrcia Cobras. Al descans s’ha arribat amb un ajustat 20-14. Pels badalonins ha destacat Javi Fernández que ha anotat tres touchdowns de cursa. Las Rozas Black Demons han derrotar en la semifinal als Coslada Camioneros per 13-33.

En la lliga femenina s’han disputat els dos darrers partits de la fase regular. Les Barberà Rookies, vigents campiones, han derrotat a les Badalona Dracs por 42-0 i han acabat invictes amb vuit victòries i cap derrota. En l’altre partit les Barcelona Búfals han guanyat a les Hospitalet Pioners per 14-18 i s’han assegurat la tercera posició. La final entre les Barberà Rookies i les València Firebats es jugarà el dissabte 25 a Múrcia. Les vallesanes jugaran la seva novena final consecutiva i han guanyat les tres últimes que han disputat, amb un total de set títols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)