Tennis

Badosa i Bolsova ja tenen rivals

Tennis. Les gironines debutaran demà en la prova individual de l’ITF Solgironès

Les gironines Paula Badosa i Aliona Bolsova ja saben quines seran les seves rivals en el IV Torneig Internacional Femení Solgironès del CT La Bisbal, l’ITF de 60.000 dòlars que va començar ahir amb la fase prèvia. La jugadora de Begur, sisena favorita, s’enfrontarà demà en la primera eliminatòria a l’eslovaca Kristina Kucova, mentre que la palafrugellenca, vuitena cap de sèrie, s’estrenarà contra la barcelonina Clàudia Hoste. Entre les 32 millors també hi ha la barcelonina Georgina Garcia, que jugarà contra la britànica Naiktha Bains, que ha superat la fase prèvia. Paula Badosa debuta avui en la primera eliminatòria de dobles fent parella amb la sèrbia Olga Danilovic.

En la qualificació hi havia dues catalanes que van ser eliminades en el primer partit. La barcelonina Guiomar Maristany va perdre contra la sueca Mirjam Bjorklund (3-6, 6-0 i 10-8) i la sabadellenca Esther López va ser derrotada per la russa Varvara Gratxeva (6-1 i 6-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)