Tennis

No era dia per a campiones

Tennis. Von Deichamnn i Zarazua, que van guanyar els títols de la Bisbal el 2018 i 2016, cauen en l’estrena del torneig bisbalenc

La primera jornada de l’ITF de la Bisbal Sol Gironès va acabar amb doble sorpresa a causa de l’eliminació de dues campiones del torneig empordanès. Primer va ser la jugadora de Liechtenstein Kathinka von Deichamnn, que defensava el títol, qui va quedar eliminada en perdre contra la belga Maryna Zanevska (6-4 i 6-4). Poc després era la mexicana Renata Zarazua, campiona en la primera edició (2016), qui no superava la primera eliminatòria en perdre contra la sèrbia Ivana Jorovic (6-2 i 6-3). La jove promesa xinesa Xiyu Wang, que l’any passat va arribar fins als quarts de final, va protagonitzar el partit més espectacular de la jornada en remuntar un set contra la israeliana Julia Glushko i tancar el partit amb una mànega en blanc (3-6, 7-6 i 6-0). També van superar la primera eliminatòria la xilena Daniela Seguel, la sèrbia Olga Danilovic i la georgiana Ekaterine Gorgodze.

En el quadre de dobles, l’empordanesa Paula Badosa, amb Danilovic com a companya, va perdre contra Eva Guerrero i Guomar Maristany. En canvi, les joves promeses del grup de competició del CT Salt Nora Ayala i Cristina Mayorova es van imposar contra la italiana Dalma Galfi i la barcelonina Georgina Garcia-Pérez.

Avui serà el dia del debut de les jugadores empordaneses en el quadre individual. Badosa, sisena favorita, jugarà en el segon de la pista central contra l’eslovaca Kristina Kucova. Just després, la jugadora de Palafrugell Aliona Bolsova (8) s’enfrontarà contra Clàudia Hoste. També debutaran la primera favorita i número 99 de la WTA, Mandy Minella, contra Francesca Jones.

La primera jornada de l’ITF de la Bisbal va viure l’estrena mundial del FoxTenn, un sistema d’arbitratge digital en terra batuda de màxima precisió que millora la tecnologia actual, el conegut Ull de falcó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)