Ciclisme

Pascal Ackerman suma el segon triomf al Giro

Ciclisme. L’alemany supera sobre l’aigua en un llarg esprint el colombià Fernando Gaviria en una jornada en què Dumoulin se’n va cap a casa

Pascal Ackerman (1994, Bora-hansgrohe) ha sumat aquesta tarda el seu segon triomf al Giro i ho ha fet, en la cinquena etapa, una altra vegada en un llarg esprint en què ha superat gairebé sobra la línia de meta el colombià Fernando Gaviria (Emirates). L’esprint de Terracina s’ha disputat en unes condicions complicades per l’aigua acumulada durant tot el dia a l’asfalt que ha deixat fora de combat, per exemple, el favorit dels tifosi, Elia Viviani (Quick Step).

La jornada ha començat amb l’abandonament de Tom Dumoulin (Sunweb), vencedor del 2017, adolorit al genoll per la caiguda d’ahir. Per culpa del mal temps tots els equips han pres precaucions i tot i que el relleu de l’etapa era complicat en la primera meitat els equips dels esprintadors no han tingut problemes per controlar l’única escapada del dia. A la recta final Gaviria ha tancat involuntàriament Ackerman, que malgrat tot ha pogut fer un doble esforç per superar el seu rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)