El CN Sabadell supera el Sant Andreu en el primer assalt al títol de lliga

Waterpolo. L’equip vallesà sempre ha portat la iniciativa, però les andreuenques no han perdut mai la cara al partit (13-11)

L’Astralpool CN Sabadell s’ha emportat el primer duel de la final del play-off al títol de lliga contra el Sant Andreu (13-11) i dissabte tindrà a la piscina Pere Serrat (18:30 h) la primera oportunitat per segellar el seu dissetè campionat, el novè de consecutiu.

El CN Sabadell ha començat més endollat i ha aprofitat les jugades de superioritat i un contraatac culminat per Paula Leitón per prendre avantatge (3-0). La jove Sílvia Morell ha trencat la sequera andreuenca, però les sabadellenques penalitzaven qualsevol errada visitant i Mati Ortíz tornava a obrir forat. Brigitte Sleeking ha tancat el primer quart amb el marcador pràcticament a zero (4-2). En el segon quart, els atacs s’han imposat a les defenses i el conjunt de Javi Aznar, més desimbolt, ha ajustat el resultat fins al 7-6 amb què s’ha arribat a l’equador. Maica Garcia, amb dues dianes jugant per fora, ha guanyat protagonisme després de la represa i ha tornat a situar el seu equip amb tres gols de renda (11-8) que encarrilaven el primer assalt de la final. El Sant Andreu ha abaixat el ritme i Aznar reclamava més intensitat ofensiva a les seves jugadores. En l’últim quart, Mati Ortíz ha aprofitat una pilota que se li ha esmunyit de les mans a Elena Sánchez i un magnífic llançament amb paràbola d’Anni Ortíz han signat la sentència per al CN Sabadell (13-9). El conjunt andreuenc no s’ha rendit i ha ajustat el marcador final gràcies als gols d’Anna Gual i Alejandra Aznar (13-11), acabada d’aterrar de la Universitat de Los Angeles. Dissabte tocarà el segon assalt.