Waterpolo

El CN Sabadell, a un pas de la temporada perfecta

Waterpolo. L’equip vallesà, molt efectiu en les accions de superioritat, s’imposa a un combatiu Sant Andreu i dissabte podria segellar el seu dissetè títol de lliga, el novè consecutiu

sabadell 13 sant andreu 11

ASTRALPOOL CN SABADELL:Ester, M. Ortiz (2), Espar (2) B. Ortiz (2), G. Farré, Steffens (1), Cordobés, Maica (2), Forca (2), Miró, Domènech, Leitón (2) i A. Farré.CN SANT ANDREU:Sánchez, Peña (1), Gual (3), Guiralt, Morell (2), Ariño (2), Jackovich, Sleeking (1), Palacio, Keuning, Crespi, Aznar (2) i Nieto.PARCIALS:4-2, 3-4, 4-2 i 2-3.ÀRBITRES:Segurana i Rodríguez.

L’Astralpool Sabadell és a una victòria de la temporada perfecta. La bona posada en escena, amb un parcial inicial de 3-0 i la seva efectivitat en les superioritats, van acabar resolent el primer assalt al títol de lliga dels ja clàssics enfrontaments amb un Sant Andreu cada cop més desimbolt i descarat. Alguns desajustos inicials van provocar que l’equip de Javi Aznar anés sempre a remolc del resultat i, tot i que va ajustar les diferències en diverses ocasions, mai va poder tornar a restablir l’equilibri. El campió europeu tindrà dissabte a la piscina Pere Serrat la primera oportunitat de segellar la seva dissetena lliga, la novena de consecutiva.

Anni Espar i Bea Ortiz, en jugades de superioritat, i Paula Leitón, al contraatac, van colpejar en pràcticament els tres primers atacs sabadellencs. La jove esquerrana Sílvia Morell va trencar la sequera andreuenca, però Mati Ortiz aprofitava una badada per tornar a ampliar diferències. Brigitte Sleeking tancava el primer acte amb el marcador pràcticament a zero (4-2). En el segon quart els atacs es van imposar a les defenses i el conjunt de Javi Aznar, més asserenat, va ajustar el resultat fins al 7-6 amb què es va arribar a l’equador. Maica Garcia, amb dues dianes jugant per l’arc, va guanyar protagonisme després de la represa i va tornar a situar el seu equip amb tres gols de renda (11-8) que encarrilaven el primer assalt de la final. El Sant Andreu havia abaixat el ritme i Aznar reclamava més intensitat ofensiva a les seves jugadores. En l’últim quart, Mati Ortiz, aprofitant una pilota que se li va esmunyir de les mans a Elena Sánchez, i un magnífic llançament amb paràbola d’Anni Espar signaven la sentència per al Sabadell (13-9). El conjunt andreuenc no es va rendir i va ajustar el marcador final gràcies als gols d’Anna Gual i Alejandra Aznar (13-11), acabada d’aterrar de la Universitat de Los Angeles, com Mireia Guiralt. Dissabte tocarà el segon assalt.

Hem patit massa des dels dos metres i en les superioritats del Sabadell, però és una sèrie a tres
Javi Aznar
entrenador del cn sant andreu
Les accions de superioritat sempre acaben resultant clau, però hi ha coses a millorar
David Palma
entrenador del cn sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)