Tennis

Federer guanya dos partits en un dia en el retorn a Roma i ja és quarts

Tennis.

El suís Roger Federer (3) ha tingut un debut triomfal a Roma en el seu retorn al fòrum itàlic i s’ha plantat als quarts de final en una doble jornada demostrant que tot i tenir 37 anys es manté en un gran estat de forma. El suís, quatre cops finalista a Roma i que no havia jugat en la capital italiana els dos últims anys, ha vençut al matí en la segona eliminatòria al portuguès Joâo Sousa en un partit sense història que s’ha endut per 6-4 i 6-3.A la tarda ha hagut d’arromangar-se i fer un sobreesforç per batre el croat Borna Coric, un rival força més jove i que no havia hagut de jugar al matí. Determinat, l’ha batut amb remuntada inclosa per 2-6, 6-4 i 7-6 (7) en dues i 31 minuts després de salvar dues pilotes de partit en el tie-break del tercer set. El geni de Basilea, que ha comptat amb el suport explícit del públic, s’enfrontarà al vencedor del duel entre el grec Stefanos Tsitsipas (8) i l’italià Fabio Fognini (10).

També ha doblat i accedeix als quarts Rafa Nadal (2), que s’ha desfet del francès Jérémy Chardy per 6-0 i 6-1 i del georgià Nikoloz Basilaxvili (14) per 6-1 i 6-0 sense despentinar-se. Pletòric, se les haurà amb el madrileny Fernando Verdasco, que s’ha carregat l’austríac Dominic Thiem (5) i el rus Karen Khatxanov (11).

L’altre primera espasa, el serbi Novak Djokovic (1), ha fet tres quarts del mateix. Al matí s’ha desfet del canadenc Denis Shapovalov per 6-1 i 6-3 i, al vespre, s’ha classificat per als quarts derrotant l’alemany Philippe Kolhschreiber per 6-3 i 6-0. Jugarà demà contra l’argentí Juan Martín del Potro (7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)