Waterpolo

El Sant Andreu vol canviar el guió de la final

Waterpolo. L’equip d’Aznar mirarà de corregir les errades de Can Llong per forçar un tercer partit contra un CN Sabadell que té la lliga a tocar

El CN Sant Andreu no en té prou amb la condició de finalista i avui, amb el suport de la seva afició (18 h), mirarà d’allargar la sèrie final al títol de lliga i forçar un tercer assalt contra el totpoderós Astralpool CN Sabadell. Ben al contrari, el conjunt vallesà vol rubricar a la piscina Pere Serrat una temporada rodona després d’haver recuperat el títol d’Eurolliga. El tècnic andreuenc Javi Aznar té detectades les errades de Can Llong (13-11) i després del partit ja va enviar un missatge: “És una sèrie a tres. Hem de fer creu i ratlla, i pensar en el segon punt.” El duel d’avui, amb la cita olímpica a l’horitzó, pot ser l’últim de bona part de les jugadores estrangeres tant d’un com de l’altre equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)