Handbol

El Sarrià va llançat cap a un ascens històric

Handbol. L’equip de Pere Coll tomba l’Algemesí valencià i en farà prou amb un empat avui contra el Calvo Xiria (10.15 h) per pujar a divisió de plata

ALGEMESÍ 21 SARRIÀ 25

VISCONCONFORT MARISTAS ALGEMESÍ:Marcio (3), Tormo, Quiles, Natek, Martínez, Tortajada (1), Salva, Esquer (1), Pau Sales, Gómez, Adam, Miquel (1), Padilla (10), Álvarez, Guillermo (5) i Navarro.UE SARRIÀ:Guitart, Juli Fina, Pere Arnau (9), Ballester (2), Jiménez, Esain, Tserno, Mariscal (6), Moreno, Rovira (2), Lozano (5), Serrano, Iñaki, Torres (1), Teixidor i Vicente.PARCIALS:0-2, 2-5, 2-6, 6-8, 8-9, 8-9; 9-12, 13-15, 15-18, 16-19, 18-22, 21-25.ÀRBITRES:Francisco Fernández Herrero i Adrián Rodríguez Valdés. Exclusions als locals Esquer, Tormo, Marcio (3), Álvarez i a l’auxiliar Miguel Ángel Moriana; i als visitants Torres (2) i Ballester.PÚBLIC:Uns 450 espectadors al poliesportiu municipal La Magdalena.

Dos de dos per a un Sarrià que està demostrant que no ha arribat fins aquí per acabar sent un espectador. L’objectiu de l’ascens és cada vegada més a prop per a l’equip de Pere Coll, que s’està mostrant madur, sòlid en defensa i efectiu en atac. El Maristas Algemesí va posar les coses molt difícils als gironins, que van saber plantejar molt bé el matx tapant el perillós pivot brasiler Marcio Da Silva, internacional júnior al seu país i que va mostrar la seva qualitat sobre la pista, però va acabar anul·lat per la intensa i rocosa defensa del Sarrià. Allargant els atacs i gestionant els nervis, els de Pere Coll van agafar un bon coixí a la primera meitat i van saber mantenir-lo en gairebé totes les fases del partit. Això sí, els valencians van aprofitar els pitjors moments dels gironins per escurçar distàncies en el marcador i van obligar el rival a reordenar-se. Avui, l’equip afronta el partit decisiu contra el Xiria, i necessiten tan sols un punt per assolir l’ascens. De tota manera, el tècnic del Sarrià assegura: “No ens passa pel cap res més que una victòria i la buscarem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)