Atletisme

Raquel González guanya la medalla de bronze en la copa d’Europa de marxa

Atletisme. La mataronina ha disputat els 20 km i amb la selecció espanyola ha estat campiona per equips

Raquel González (FC Barcelona) ha guanyat la medalla de bronze dels 20 km marxa de la copa d’Europa que s’ha disputat a Alytus, Lituània. La mataronina ha pujat al més alt del podi en la prova per equips formant part de la selecció espanyola. Raquel González ha anat en el grup capdavanter durant tot la prova i ha acabat tercera amb una marca d’1h30.17. El títol ha sigut per la lituana Živile Vaiciukeviciute (1h29:48), mentre que la medalla de plata se l’ha emportat l’andalusa Laura Garcia-Caro (1h29:55).

La resta de marxadors catalans també han pujat al podi per equips. En els 50 km marxa femenins Mar Juárez (Avinent Manresa) ha sigut desena amb una millor marca personal de 4h24:35, i ha estat subcampiona per equips. En la mateixa distància masculina el veterà Jesús Ángel Garcia Bragado (ISS l’Hospitalet) ha acabat el quinzè (3h57:51) i també ha pujat a la segona plaça del podi per equips.

En la cursa de 10 km sub-20 les tres catalanes han format l’equip estatal que s’ha emportat la medalla de bronze. Mariona Garcia (FC Barcelona) ha sigut sisena (48:49), Mireia Urrutia (Canaletes) ha acabat desena (49:39) i Gemma Mora (ISS l’Hospitalet ha ocupat la catorzena posició (50.38).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)