Tennis

Rafael Nadal guanya a Roma i és el rei dels Masters 1.000 amb 34 títols

Tennis. El manacorí ha derrotat Novak Dojovic en la final del torneig italià (6-0, 4-6 i 6-1) i desempata amb el serbi que es queda en els 33

Rafael Nadal ha establert el rècord històric de victòries en els Masters 1.000 al guanyar el de Roma i arribar a les 34. El manacorí ha derrotat en la final a Novak Djokovic per 6-0, 4-6 i 6-1 i ha desempatat amb el serbi amb qui estava empatat a 33 victòries. Aquest és el novè títol que guanya Rafael Nadal en el Masters 1.000 de Roma. La victòria del número dos del rànquing mundial no ha estat fàcil, i ha necessitat dues hores i vint-i-cinc minuts per emportar-se el triomf contra el número u.

En el primer set Nadal ha trencat tres cops el servei de Djokovic i s’ha imposat per un clar 6-0. En el segon el serbi ha reaccionat i ha empatat el partit (4-6). En el tercer i definitiu el manacorí ha tornat a estar sòlid amb el seu servei i s’ha imposat per 6-1.

En el torneig femení la txeca Karolina Pliskova, quarta favorita, s’ha emportat el títol al guanyar per 6-3 i 6-4 a la britànica Johanna Konta. És el seu segon títol de la temporada.