Futbol sala

Torna a guanyar i passa a la semifinal

Futbol sala. El Barça supera el Llevant en el tercer partit de quarts de final

BARÇA 5 LLEVANT 1

BARÇA LASSA:Dídac, Aicardo, Dyego, Ferrao i Marcenio –inicial–; Esquerdinha, Adolfo, Sergio Lozano i Joselito.LLEVANT:Raúl, Toro, Canabarro, Gallo i Maxi –inicial–; Cecilio, Sena, Santos, Alonso, Márquez i Rodríguez.GOLS:1-0 (19’) Aicardo. 2-0 (34’) Joselito. 3-0 (36’) Ferrao, de doble penal. 4-0 (37’) Adolfo. 4-1 (39’) Gallo. 5-1 (39’) Ferrao, de doble penal.ÀRBITRES:A. Martínez i A. Navarro, Targeta groga a Aicardo, Marcenio, Canabarro, Cecilio i Santos.

El Barça Lassa es va classificar per a la semifinal del play-off de la lliga després de guanyar el Llevant per 5-1 en el tercer i definitiu partit dels quarts de final. Després de perdre per 5-3 a Paterna en el primer partit, els blaugrana han guanyat els dos partits a casa pel mateix resultat de 5-1. El Barça s’enfrontaran en la semifinal el Palma, que va eliminar al Movistar Inter. L’altra semifinal enfrontarà El Pozo Múrcia i el Jaén.

Els blaugrana no van encarrilar el partit fins a un minut del descans quan van fer l’1-0 però, no van poder sentenciar l’eliminatòria fins els darrers sis minuts.